Beundransvärt bröllop

Idag har jag varit på det tredje bröllopet i mitt liv. Första gången var jag fyra år och lekte rövare på dansbanan och fattade inte varför jag inte fick följa med mamma och pappa i den röda Porschen utan var tvungen att stanna och sova med mormor&morfar. Idag förstår jag bättre. Idag var också den dag då min gamle flöjtkompanjon satte ring på fingret och ingick äktenskap med sin Magnus. Jag hoppas, vill och tror att Sussi har lyckliga dagar framför sig.

Hon verkade så lugn och lycklig. Beundransvärt! Själv skulle jag vara en stresshoppa i brudklänning och liksom, kan ni tänka er mig i smink? Mats tycker dessutom inte att jag passar i det. "Tager du denna ...?" "Nej, inte om hon ska se ut så där!" Men Sussi kirrade biffen och bjöd på en vacker vigsel. Man kan liksom inte förstå att en av ens vänner har gift sig. Det är en rätt stor sak i livet. Nej, jag beundrar henne verkligen.

Fint folk är alltid sena med uppdateringar

Herregud! Stryk ska ungdomar ha! Okej, jag har varit inaktiv på bloggen men ger det mina vänner rätt att vara fula i mun?! Eller är det tysk kultur som anammas? Men hon har väl rätt, lilla blondie i storstan. Så här kommer en supersommrig efterlängtad proppadmedinformation update. Sug in.

Efter att jag med flyg landade i Svea Rike spenderade jag några dagar hos min bästa vän, numer bosatt på Västkusten. Vi hängde med Gudrun Schyman (jag felsa henne för Sjödén, ni vet, klädgurun kläd-Gudrun) och åt färsk lax. Karriärskvinnor med gourmetintressen, allt som vanligt alltså. Sen hoppade jag på mysiga Norrlandståget. En utländsk kille med långt, blont dreadsliknande hår och mp3 ställde sig i mittgången för att ta ner sin väska. En lullig gubbe kom bakom honom och ville gå förbi. På klar göteborska sa han till killen: "Du ser ut som min gamle polare!" Ljushuvet antog förvirring. Han varken hörde eller förstod, men tog ut hörlurarna och sa: "Sorry?" Gubben sa fortfarande med sin breda dialekt: "You look like my old poler." En hel tågvagn satt och smygskrattade.

Sen följde två veckors cyklande till Uminova där jag städade. Nu är det Eriksdal för fulla slanten som gäller. Under tiden har jag stökat och bökat i mitt lilla hus. Värsta makeovern. Det blir helt sjukt bra! Alla är välkomna på beskådning.

RSS 2.0